Нова версія сайту знаходиться в тестовому режимі, перейти на нову версію для перегляду
 Logo NUDS UA  MEDVIN banner 356x170pp

Прес-реліз

святкування Міжнародного Дня Стоматолога та

Першої річниці Національної Спілки Стоматологів України.

9 лютого - Міжнародний день стоматолога. Цього року 9 лютого – також річниця заснування ГО "Національна Спілка Стоматологів України" (НССУ), яка обєднує на сьогодні 13 профільних стоматологічних асоціацій та 3 волонтерських об’єднань (президент Мирон Угрин), яка присвячує цьогорічний День Стоматолога волонтерам стомАТОлогам України, котрі об’єднані в ГО "ТризубДентал". Ця громадська організація за свою ефективну роботу в АТО набула високої оцінки і нагороджена званням "Народний Герой України" з врученням срібної медалі. Національна Спілка Стоматологів України виготовляє шеврони для всіх волонтерів стомАТОЛогів з зображенням медалі "Народний Герой України" і буде вручати їх волонтерам стомАТОлогам на урочистому засіданні, присвяченому Дню стоматолога 9 лютого о 17.30 в КиївЕкспоПлазі (вул. Салютна 2б) під час проведення виставки "МЕДВІН: ЕкспоСтомат". Національна Спілка стоматологів організує спеціальну конференцію для волонтерів-стомАТОлогів з питань кваліфікованої допомоги пораненим "Кращі для Кращіх", в якій візьмуть участь найбільш кваліфіковані спеціалісти України. У відзначенні волонтерів візьмуть участь Заступник міністра Георгій Тука, Радник Міноборони Юрій Бутусов, Народний Депутат Оксана Корчинська, відомий волонтер Ірина Довгань, Президент Національної Медичної Академії України Віталій Цимбалюк, президент НССУ Мирон Угрин та інші. В шоу програмі візьмуть участь відомі співаки та танцюристи.

У 80-й Київський стоматологічній виставці МЕДВІНа візьмуть участь близько 100 фірм та організацій, а в традиційному Лекторії для практикуючих лікарів ім. проф. М.Ф. Данілевського, організованого НССУ, протягом 8-10 лютого буде задіяно більше 40 лекторів, які проведуть більше 70 лекційних годин по всім напрямам стоматології, в яких візьмуть участь до 1000 лікарів, техників та студентів.

Офіційне відкриття виставки 8-го лютого о 13 годині, а святкування Міжнародного Дня Стоматолога та Першої Річниці Національної Спілки Стоматологів України 9-го лютого о 17 годині 30 хвилин. (КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна 2б, павільон 1, вхід А). Програма виставки та лекторію ім. М.Ф. Данілевського на сайті http://www.medvin.kiev.ua/index.php/news/dent/522-lektorij-dlya-praktichnogo-likarya-8-10-lyutogo-2018

Контактна особа: Едвін Задорожний (050) 358 54 75